TE605209RW

48.900,оо ден.

TE605209RW

Опис:

TE605209RW е кафе апарат за еспресо EQ.6 серија 500

Вкус:

-SensoFlow: систем за идеална и константа температура на кафето,за максимално уживање

-One-touch funkcija: Espresso, Café Crème, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Latte се припремаат со само еден допир на копчето

-aromaPressure System: совршен притисок за оптимален вкус

-аromaDouble Shot: специјално јако кафе со двојно мелење

-Индивидуално подесување на температурата на кафето(на 3 нивоа),водата на 4 нивоа

-Филтер за вода во внатрешноста (BRITA Intenza filter)ги филтрира честитчките кои делуваат на промената на вкусот и мирисот на кафето

Комфор:

-Излезите за кафе и млеко се прилагодуваат по висина, која одговара на 15см. чаша за Latte Macchiato

-oneTouch DoubleCup: припрема на две шољи истовремено за специјалитети од кафе и млеко

-Сад за вода(отстранлив)кој собира 1.7 l

-Флексибилно решение за млекото, сами одлучете дали ќе го користите фабричкиот сад за млеко или по Ваш избор, на пр. млеко во тетрапак кутија

Карактеристики:

-Високо квалитетна керамичка мелница “creamDrive”

-One-Touch: сите специјалитети од кафе и млеко со само еден допир

-Топло млеко со пена,топло млеко или само топла вода се исто така достапни посебно

-Скратено време на загревање: најбрзо до првата чаша!

-Пумпата за вода е под притисок од 19 бари

-Посебен сад за сомеленето кафе

-AutoOff прекинувач: Апаратот се исклучува автоматски по одредено време (потрошувачка на енергија 0 W)

Чистење:

-Можност за уклонување на садот и негово чистење

-singlePortion Cleaning: комплетно се празнат сите цевки после точењето на напитокот

-Автоматски брз програм за чистење при секое вклјучување или исклјучување

-Вбризгувач за млеко кој лесно се чисти или едноставно се пере во м.за садови:

-Отстранлив резервоар за вода

-Автоматски програм за чистење на бигорот

Разно:

-Осветлени копчиња

-Посебен сад за кафето со капак како би се зачувала аромата на кафето со капацитет до 300 g.

-Избор за различно мелење на зрната кафе

-Избор на дисплејот во различни јазици

– Безбедносна брава за деца

Гаранција:

15000 шољи кафе или 24 месеци

Напомена: Производот повеќе не е достапен