TFB4431V

7.499,оо ден.

6.999,оо ден.

TFB4431V

Опис:

TFB4431V e контакт грил сребена / антрацит

Рачка со професионален изглед

Три различни позиции овозможуваат различни функции: затворен како контактна скара, отворен како за грил или како скара со горното и долното греење

Mоќност од 2000 W – обезбедува брзо загревање и постојана температура

Благодарение на термостатот, совршено можете да ја прилагодите идеалната температура за сите видови јадења

Плочи од алуминиум со анти лепливи премази, лесно се чистат во машина за миење садови

Плочите се со одводи за маснотии

Сите додатоци се перат во м. за садови

Easy storage: лесно намотување на кабелот

Технички информации:

Номинална моќност: 1800 W

Мултифункционално греење на три различни позиции

Прилагодлив зглоб овозможува рамномерно печење дури и на најдебелата храна

Дуплексни плочи: мазна површина за сендвичи и површини за грил/печење

Континуирано прилагодување на температурата со вграден прекинувач за вклучување / исклучување

Контролната сијаличка се гаси кога е достигната поставената температура

Плочи од алуминиум со анти лепливи премази
Плочи може да се отстранат за чистење
Прилагодлива висина на горната плоча
Инструкции за печење на апаратот

Голема површина на грилот од 328 х 238мм

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци