TR1100 18 B

16.999,оо ден.

TR1100 18 B

Опис:

TR1100 18 B е хидрауличен проточен бојлер B класа од 18kW

Работен притисок : 0.6 бари

Регулатор на моќноста : 12 kW/18 kW

Годишна потрошувачка на енергија: 495 kWh

Бучавост: 15 dB

Kaпацитет на топла вода во минута: 9,9л/5,4 л/мин. (380С/600С)

Бакарни цевки : греачите никогаш не доагаат во допир со вода

Отпорни на корозија,ваздушни меурчиња и бигор

Комплетен сет за конекција, прилагодлив од 90-125мм.

Сигурност:

Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно

Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)