TR2000 18 B

11.999,oo ден.

TR2000 18 B

Опис:

TR2000 18 B е хидрауличен проточен бојлер А класа од 18kW

Работен притисок : 0.7 бари

Регулатор на моќноста : 12 kW/18 kW

Годишна потрошувачка на енергија: 467 kWh

Бучавост: 15 dB

Kaпацитет во минута : (380С/600С) 9,9л/5,4 л/мин

Пластични цевки во согласност со DVGW, бакар, челик

CLICKFIX plus®: брз и лесен начин на монтажа

Флексибилни цевки за поврзување со водата

Сигурност:

Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно

Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)