TR2000 21 B

12.499,оо ден.

TR2000 21 B

Опис:

TR2000 21 B е хидрауличен проточен бојлер А класа од 21kW

Работен притисок : 0.8 бари

Регулатор на моќноста : 14 kW/21 kW

Годишна потрошувачка на енергија: 483 kWh

Бучавост: 15 dB

Kaпацитет во минута : (380С/600С) 11,6л/6,3 л/мин.

Пластични цевки во согласност со DVGW, бакар, челик

CLICKFIX plus®: брз и лесен начин на монтажа

Флексибилни цевки за поврзување со водата

Сигурност:

Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно

Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)