VSZ3B210

7.490,оо ден

5.990,оо ден.

VSZ3B210

Опис:

VSZ3B210 e усисивач со ниска потрошувачка на струја B класа

Годична потрочувачка: 34 kWh

Ниво на бучавост: 79 dB(A)

Пеерформанси:

HighPower мотор : нов иновативен HiSpin моторот за ниско потрошувачка

Одговара на правосмукалка од 2400 вати *,со ниска потрошувачка на струја од 700 вати *

PowerSecure систем: за долгорочна способност на чистење, иако кесата е полна

До 60% повеќе капацитет на вшмукување 

Хигиена:

Микрофилтер : обезбедува чист воздух во секое време

Обемот на кесата за прашина е 3.5 литри

Комфорт:

Телескопска цевка

Ергономска рачка

Голема четка со тркала и две мали за намештај и паркет

10 метри долг кабел овозможува флексибилно и брзо вшмукување

Автоматско собирање на кабелот

Електронска контрола со регулатор на моќноста

Дисплеј за полноста на кесата

Технички карактеристики:

Teжина на правосмукалката без додатен прибор 4.7кг.

Безбедност:
Целосна гаранција на производот од 24мес.

5 годишна гаранција на моторот* доколку ги употребувате кесите VZ123GALL