WAT28490BY

45.900,oo ден.

40.900,оо ден.

WAT28490BY

Oпис:
WAT28490BY e seria 6 Ексклузив перална А+++ /-30%
Вртежи 1400
Капацитет 1-8 кг.
Волумен на барабанот: 58 л.
Енергетска ефикасност: 30% поекономично од највисоката енергетска оценка
Потрошувачка на енергија: 135 kWh годишно врз основа на 220 стандардни годишни циклуси на перење на памучни програми
VarioPerfect: заштеда на време или енергија
EcoSilence Drive: исклучително енергетски ефикасен инвертер моторот со многу долг животен век – гаранција од 10 години
AllergyPlus: интензивно перење кои ги отстранува остатоците од детергенот и другите иритирачки хемикалии
SuperQuick 15′: брза програма која овозможува да се измијат 2кг алишта за рекордно време од 15 минути
AntiStain: детектира и отстранува 3 најчести дамки, без помош на хемикалии
Специјални п
рограми за перење:
Волна – Рачно перење, AllergyPlus, Кошули/Блузи, Фармерки/Темна облека, Деликатна облека/Свила, Лесна грижа, Дамки – путер/масло, Дамки- црвено вино, Дамки – домати
DrumClean: програм дизајниран за чистење на пералната
Можност за ладно перење без температура
Програми за брзо перење:
Брзо/мешана облека,
Супер 15 мин. / Супер 30 мин.

Додатни функции:

Water&Rinse Plus: високо ниво на вода во барабанот за нежно перење и дополнително плакнење
Easy Iron: го намалува набирањето на алиштата користејќи помала брзина на центрифугирање

VarioPerfect: заштеда на време или енергија

AllergyPlus: интензивно перење кои ги отсранува остатоците од детергенот и другите иритирачки хемикалии

Reload function: функција која Ви овозможува да додадете алишта по веќе започнато перење

Комфорт/Сигурност:

VarioDrum: специјален бубањ за тивко и нежно перење на алиштата
Широка врата од 32 см, сиво-бела боја и агол на отворање 171°
EcoSilence Drive: исклучително енергетски ефикасен и мирно работење на инвертер моторот со многу долг животен век – гаранција од 10 години
AntiVibration Design: за потивка и постабилна машина
Звучна изолација преку долниот капак
ActiveWaterPlus: еколошко зачувување водата и животната средина и заштеда на пари
Индикатор за потрошувачка: информации за потрошувачката на енергија и вода
Осветлено копче за избор на програма со интегрирано копче за вклучување / исклучување
Целосно електронска контрола на еден регулатор за сите програми за перење

Timer: можност за одложен старт 1-24 часа
Избирање на звучен сигнал
Самоочистувачка преграда за средства за чистење

Технички информации:

Ниво на бучавост при перење на стандардна програма памук 60° C: 49 dB

Безбедност:

Заклучување на пералната како опција за деца

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Целосна гаранција на производот од 60мес.

http://www.bosch-promocii.mk

Можност за вградување под работна површина

Димензии : (В x Ш x Д): 84.8 x 59.8 x 55 см