WAW32690BY

69.900,oo ден.

62.900,оо ден.

WAW32690BY

Oпис:

WAW32690BY e seria 8 Перална А+++ /-30%   i-Dos
Вртежи 1600
Капацитет 1-9 кг.
XXL волумен на барабанот: 63 л.
Енергетска ефикасност: 30% поекономично од највисоката енергетска оценка
Потрошувачка на енергија: 152 kWh годишно врз основа на 220 стандардни годишни циклуси на перење на памучни програми
i-Dos: совршени резултати со автоматско дозирање за минимална потрошувачка и максимален комфор
EcoSilence Drive: исклучително енергетски ефикасен инвертер моторот со многу долг животен век – гаранција од 10 години
AllergyPlus: интензивно перење кои ги отстранува остатоците од детергенот и другите иритирачки хемикалии
SuperQuick 15′: брза програма која овозможува да се измијат 2кг алишта за рекордно време од 15 минути
Специјални програми за перење:

Деликатна облека свила, Темни кошули,Спорт/Outdoor , Екстра краток 15 ‘, Автоматски интензивно, Автоматски нежно, Алергија Плус, Памук, Памук Eco, Брз/Мешан, Волна-рачно перење…

Drum Clean: програм дизајниран за чистење на пералната
Можност за ладно перење без температура

Додатни функции:

VarioPerfect: заштеда на време или енергија

AllergyPlus: интензивно перење кои ги отстранува остатоците од детергенот и другите иритирачки хемикалии

i-Dos: совршени резултати за перење со автоматско дозирање

Reload function: функција која Ви овозможува да додадете алишта по веќе започнато перење

Комфорт/Сигурност:
VarioDrum: специјален бубањ за тивко и нежно перење на алиштата
Широка врата од 32 см, црно-сива боја и агол на отворање 165°
EcoSilence Drive: исклучително енергетски ефикасен и мирно работење на инвертер моторот со многу долг животен век – гаранција од 10 години
AntiVibration Design: за потивка и постабилна машина
Звучна изолација преку долниот капак
Power Rinse
Индикатор за потрошувачка: информации за потрошувачката на енергија и вода
Осветлено копче за избор на програма со интегрирано копче за вклучување / исклучување
LED
екран: Ви прикажува информации за перењето, преостанато време и заштедата на вода и ел. енергија

Timer: можност за одложен старт 1-24 часа
Избирање на звучен сигнал
Самоочистувачка преграда за средства за чистење

Технички информации:

Ниво на бучавост при перење на стандардна програма памук 60° C: 49 dB

Безбедност:

аклучување на пералната како опција за деца

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Целосна гаранција на производот од 60мес.

http://bosch-promocii.mk/

Можност за вградување под работна површина

Димензии : (В x Ш x Д): 84.8 x 59.8 x 55 см