WAY32891EU

80.900,оо ден.

WAY32891EU

Oпис:
WAY32891EU e Перална А+++ /-30%  -HomeProfesional
Вртежи 1600
Капацитет 1-9 кг.
XXL волумен на барабанот: 65 л.
Енергетска ефикасност:  А +++, -30%;  30% поекономично од највисоката енергетска оценка
i-Dos: совршени резултати со автоматско дозирање за минимална потрошувачка и максимален комфор
EcoSilence Drive: исклучително енергетски ефикасен инвертер моторот со многу долг животен век – гаранција од 10 години
AntiStain: детектира и отстранува 16 најчести дамки, без помош на хемикалии
SuperQuick 15′: брза програма која овозможува да се измијат 2кг алишта за рекордно време од 15 минути
Програми:

Веш лесен за одржување, Екстра плакнење, Центрифуга, Завеси, Кошули/Блузи, Спорт/Фитнес, Екстра краток 15 ‘, Брз/Мешан, Автоматски Програм, Автоматски Нежен, Алергија Плус, Ноќно тивко перење, Волна-рачно перење…

Drum Clean: програм дизајниран за чистење на пералната
Можност за ладно перење без температура на сите програми

Додатни функции:

AntiStain: систем за отколонување на флеки без додаток на детергент

VarioPerfect: заштеда на време или енергија

AllergyPlus: интензивно перење кои ги отстранува остатоците од детергенот и другите иритирачки хемикалии

i-Dos: совршени резултати за перење со автоматско дозирање

Reload function: функција која Ви овозможува да додадете алишта по веќе започнато перење

Комфорт/Сигурност:

LED осветлување внатре во пералната
VarioDrum: специјален бубањ за тивко и нежно перење на алиштата
Широка врата од 32 см, сребрено-сива боја и агол на отворање 180 °
EcoSilence Drive: исклучително енергетски ефикасен и мирно работење на инвертер моторот со многу долг животен век – гаранција од 10 години
AntiVibration Design: за потивка и постабилна машина
Звучна изолација преку долниот капак
ActiveWaterPlus: еколошко зачувување водата и животната средина и заштеда на пари
Индикатор за потрошувачка: информации за потрошувачката на енергија и вода
Осветлено копче за избор на програма со интегрирано копче за вклучување / исклучување
TFT екран: Ви прикажува информации за перењето, преостанато време и заштедата на вода и ел. енергија

Timer: можност за одложен старт 1-24 часа
Избирање на звучен сигнал
Самоочистувачка преграда за средства за чистење

Технички информации:

Ниво на бучавост при стандардна програма памук 60° C: 48 dB

Безбедност:

Заклучување на пералната како опција за деца

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Димензии : (В x Ш x Д): 84.8 x 59.8 x 59 см