WDU28540EU

78.900,оо ден.

69.900,оо ден.

WDU28540EU

Oпис:
WDU28540EU e seria 6, A класа Пере-Суши  -VarioPerfect
Капацитет: 10кг. пере/ 6кг. суши
Континуирано перење и сушење за 6 кг. веш
Капацитет 1-10 кг.
Вртежи 1400
XXL волумен на барабанот: 70 л.
Енергетска ефикасност:  А класа
VarioPerfect: заштеда на време или енергија
EcoSilence Drive: исклучително енергетски ефикасен инвертер моторот со многу долг животен век – гаранција од 10 години
AllergyPlus: интензивно перење кои ги отстранува остатоците од детергенот и другите иритирачки хемикалии
SuperQuick 15′: брза програма која овозможува да се измијат 2кг алишта за рекордно време од 15 минути
Програми:

Пред Перење, Екстра плакнење, Центрифуга, Кошули/Блузи, Спорт/Фитнес, Екстра краток 30’/15′, Памук, Темно Перење, Алергија Плус, Lingerie, Волна-рачно перење..

Специјални програми за сушење: Refresh, My Time, Перење и Сушење 60 ‘

Drum Clean: програм дизајниран за чистење на пералната
Можност за ладно перење без температура

Додатни функции:

VarioPerfect: заштеда на време или енергија

AllergyPlus: интензивно перење кои ги отстранува остатоците од детергенот и другите иритирачки хемикалии

Автоматско сушење, Временски програми

Reload function: функција која Ви овозможува да додадете алишта по веќе започнато перење

Комфорт/Сигурност:

LED осветлување внате во пералната
VarioDrum: специјален бубањ за тивко и нежно перење на алиштата
Широка врата од 32 см, бела/црно-сива боја и агол на отворање 130 °
EcoSilence Drive: исклучително енергетски ефикасен и мирно работење на инвертер моторот со многу долг животен век – гаранција од 10 години
AntiVibration Design: за потивка и постабилна машина

Контрола за нерамнотежата на бубањот
Звучна изолација преку долниот капак
ActiveWaterPlus: еколошко зачувување водата и животната средина и заштеда на пари
Индикатор за потрошувачка: информации за потрошувачката на енергија и вода
Осветлено копче за избор на програма со интегрирано копче за вклучување / исклучување
LED Голем
екран: Ви прикажува информации за перењето со преостанато време и препорачување на полнење на бубањот со индикатор за потрошувачка

Timer: можност за одложен старт 1-24 часа
Избирање на звучен сигнал
Самоочистувачка преграда за средства за чистење

Технички информации:

Ниво на бучавост при стандардна програма памук 60° C: 47 dB

Безбедност:

Заклучување на пералната како опција за деца

Целосна гаранција на производот од 24мес.

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Можност за вградување под работна површина

Димензии : (В x Ш x Д): 84.8 x 59.8 x 62 см