WKD28541EU

74.900,оо ден.

WKD28541EU

Oпис:
WKD28541EU e seria 6, Пере-Суши  -вградлива
Капацитет: 7кг. пере/ 4кг. суши
Континуирано перење и сушење за 4 кг. веш
Капацитет 1-7 кг.
Вртежи 1400
Волумен на барабанот: 52 л.
Енергетска ефикасност:  Б класа
VarioPerfect: заштеда на време или енергија
Ноќно тивко перење
AllergyPlus: интензивно перење кои ги отстранува остатоците од детергенот и другите иритирачки хемикалии
SuperQuick 15′: брза програма која овозможува да се измијат 2кг алишта за рекордно време од 15 минути
Програми:

Пред Перење, Екстра плакнење, Центрифуга, Кошули/Блузи, Спорт/Фитнес, Екстра краток 30’/15′, Памук, Темно Перење, Алергија Плус, Lingerie, Волна-рачно перење..

Специјални програми за сушење: циклус на отстранување пердуви
Можност за ладно перење без температура

Додатни функции:

VarioPerfect: заштеда на време или енергија

AllergyPlus: интензивно перење кои ги отстранува остатоците од детергенот и другите иритирачки хемикалии

Reload function: функција која Ви овозможува да додадете алишта по веќе започнато перење

Комфорт/Сигурност:
Широка врата од 32 см, бела/црно-сива боја и агол на отворање 130 °
AntiVibration Design: за потивка и постабилна машина

Контрола за нерамнотежата на бубањот
Звучна изолација преку долниот капак
ActiveWaterPlus: еколошко зачувување водата и животната средина и заштеда на пари
Индикатор за потрошувачка: информации за потрошувачката на енергија и вода
Осветлено копче за избор на програма со интегрирано копче за вклучување / исклучување

Timer: можност за одложен старт 1-24 часа
Избирање на звучен сигнал
Самоочистувачка преграда за средства за чистење

Технички информации:

Ниво на бучавост при стандардна програма памук 60° C: 47 dB

Безбедност:

Заклучување на пералната како опција за деца

AquaStop: доживотна гаранција за заштита од поплава

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Можност за вградување под работна површина

Димензии : (В x Ш x Д): 82 x 59.5 x 58.4 см