WM12K268BY

31.900,оо ден.

25.990,оо ден.

WM12K268BY

Опис:

WM12K268BY e IQ300 Перална А+++
Вртежи 1200
Капацитет 1-8 кг
Зафатнина на бубањот 63 л
Посебни програми:

Easy care plus,Екстра брзо 30/15, волна/рачно перење, осетливи нежни алишта,Outdoor,предперење..

Додатни опции:

VarioPerfect: заштеда на време или енергија

EcoPerfect: до 20% помалку енергија

SpeedPerfect: времетраењето на перењето се намалува до 60%

WaterPerfect: сензорско препознавање на количината на алишта-штеди вода

Комфорт/Сигурност:

Голем дисплеј со приказ за програмите и 24 часовно програмирање

Потполно електронско управување

WaveDrum : специлален бубањ за нежна нега на алиштата

3D aquaSpar систем

Стабилизациска автоматика

Систем за препознавање на пената

Заштита од истекување на водата

Закључување како опција за деца

Технички информации:

Ниво на бучавост при стандардна програма памук 60°C: 56 dB (A) re 1pW

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Димензии : (В x Ш x Д): 84.8 x 59.8 x 55 см