WOT24457BY

42.900,оо ден.

39.900,оо ден.

WOT24457BY

Oпис:
WOT24457BY e seria 6 Перална А+++ /со горно полнење
Вртежи 1200
Капацитет 1-7 кг.
Волумен на барабанот: 42 л.
VarioPerfect: заштеда на време или енергија
AllergyPlus: интензивно перење кои ги отстранува остатоците од детергенот и другите иритирачки хемикалии
SuperQuick 15′: брза програма која овозможува да се измијат 2кг алишта за рекордно време од 15 минути
Програми:

Пред Перење, Екстра плакнење, Центрифуга, Кошули/Блузи, Спорт/Фитнес, Екстра краток 30’/15′, Памук, Памук Есо, Темно Перење, Алергија Плус,Ќебиња, Свила, Ноќно перење, Волна-рачно перење…
Можност за ладно перење без температура

Додатни функции:

VarioPerfect: заштеда на време или енергија

AllergyPlus: интензивно перење кои ги отстранува остатоците од детергенот и другите иритирачки хемикалии

Reload function: функција која Ви овозможува да додадете алишта по веќе започнато перење

Комфорт/Сигурност:
EcoSilence Drive: исклучително енергетски ефикасен и мирно работење на инвертер моторот со многу долг животен век – гаранција од 10 години
AntiVibration Design: за потивка и постабилна машина
ActiveWater: автоматски дозен диспанзер ја заштедува водата, Вашите пари и се грижи за екологијата
Индикатор за потрошувачка: информации за потрошувачката на енергија и вода
Осветлено копче за избор на програма со интегрирано копче за вклучување / исклучување
Целосно електронска контрола на еден регулатор за сите програми за перење

Timer: можност за одложен старт 1-24 часа
Избирање на звучен сигнал
Самоочистувачка преграда за средства за чистење

Технички информации:

Ниво на бучавост при стандардна програма памук 60° C: 59 dB

Безбедност:

Заклучување на пералната како опција за деца

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Димензии : (В x Ш x Д): 90 x 40 x 65 см