WT46B200

30.900,оо ден.

25.338,oo ден.

WT46B200

Опис:

WT46B200 e iQ700 сушара B ен.класа
Начин на сушење : Кондензациски
Капацитет : 1-8 кг
Потрошувачка : при стандардна памук програма на мaх.полнење 4,61 kWh
Потрошувачка : при стандардна памук програма на половично полнење 2.59 kWh
softDrying sistem: единствен систем кои обезбедува постојан проток на топол воздух за особено нежната облека за сушење

Посебни програми:

Специјални програми: завршна обработка на волна, микс, outdoor, алергија плус/хигиена, долна облека, супер 40, кошули 15

Додатни опции:

Програма против гужвање,120мин. после завршување на програмата

touchControl копчиња : едноставно за пеглање,старт/пауза…

LED-display : за полесно управување

Комфорт/Сигурност:

duoTronic: паметни сензори за совршено сушење, кои ја мерат влажноста на алиштата во сушарата
antiVibration Design:  за потивко и стабилно сушење

autoDry: сензорска контрола која спречува собирање на алиштата за време на сушењето

Индикатор за пун резервоар на кондезаторот

easyClean filter: за практично остранување на влакната од заштитниот филтер на кондензаторот

Потполно електронско управување на сите програми

Закључување како опција за деца

Технички информации :

Ниво на бучавост при стандардна програма памук : 62 dB (A) re 1pW

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Димензии : (В x Ш x Д): 84.2 x 59.8 x 59.9 см