WTR85V10BY

41.900,oo ден.

39.900,oo ден.

WTR85V10BY

Опис:

WTR85V10BY e seria 4 сушара со топлинска пумпа А++
Начин на сушење : Кондензацискa со чистење на кондензаторот
Капацитет : 1-8 кг
Потрошувачка : при стандардна памук програма на мaх.полнење 1.9 kW
Потрошувачка : при стандардна памук програма на половично полнење 1.12 kW
Годишна потрошувачка на ел.енергија (2010/30/EC): 236 kWh
Посебни програми:
Нежно сушење, Кошули/Блузи, Lingerie, Волна,Памук, Спортсна облека, Пешкири, Мешана ткаенина, Програма по избор за топло сушење, Програма по избор за ладно сушење

Super 40′: за мал обем на алишта, околу 10 работни кошули кои се сушат брзо за 40 минути

Додатни опции:

Бирање на степенот на сувост
Фино прилагодување на степенот на сувост
Програма против гужвање од 120 мин.

Комфорт/Сигурност:

ActiveAir: иновативно сушење со топлинска пумпа при што значително се намалува потрошувачката на ел.енергија

SensitiveDryingSystem: специјална структура на барабанот за идеално меки и перфектно исушени алишта кој не дозволува алишта да се залепат во внатрешноста
AntiVibration Design:  за потивко и стабилно сушење

AutoDry: нежно сушење на алиштата до саканото ниво на сувост со помош на интелегентните сензори

Индикатор за пун резервоар на кондезаторот

easyCleanfilter: за практично остранување на влакната од заштитниот филтер на кондензаторот

Потполно електронско управување на сите програми

Стаклена врата со оквир

Timer: можност за одложен старт 1-24 часа

Технички информации :

Ниво на бучавост при програма памук : 65 dB (A) re 1pW

Безбедност:

Нова генерација Bosch сушари со еколошки гас Propan R290

Целосна гаранција на производот од 24 месеци

Можност за вградување под работна површина

Димензии : (В x Ш x Д): 84.2 x 59.8 x 59.9 см