WTW85491BY

54.900,oo ден.

51.900,оо ден.

WTW85491BY

Опис:

WTW85491BY e seria 6 Ексклузив сушара со топлинска пумпа А++
Начин на сушење : Кондензациски
Капацитет : 1-9 кг
Потрошувачка : при стандардна памук програма на мaх.полнење 2.05 kW
Потрошувачка : при стандардна памук програма на половично полнење 1.25 kW
Потрошувачка на енергија: 235 kWh годишно врз основа на 160 стандардни циклуси на сушење
AllergyPlus: алергиска програма плус за подолго сушење на повисоки температури која обезбедува највисоко ниво на хигиена во машината за сушење
ECARF печат за квалитет: врвно сушење на алиштата по највисок стандард, погодни за лица кои имаат алергија
Посебни програми:

Нежно сушење, Кошули/Блузи, Lingerie, Волна,Памук, Спортсна облека, Пешкири, Мешана ткаенина, Програма по избор за топло сушење, Програма по избор за ладно сушење

AllergyPlus: алергиска програма плус за подолго сушење на повисоки температури која обезбедува највисоко ниво на хигиена во машината за сушење

Super 40′: за мал обем на алишта, околу 10 работни кошули кои се сушат брзо за 40 минути

Додатни опции:

Бирање на степенот на сувост
Фино прилагодување на степенот на сувост

Програма против гужвање од 60 мин.

Комфорт/Сигурност:

SelfCleaningCondenser: самопрочистувачки кондензатор, заборавете на досадното чистење

ActiveAir: иновативно сушење со топлинска пумпа при што значително се намалува потрошувачката на ел.енергија

SensitiveDryingSystem: специјална структура на барабанот за идеално меки и перфектно исушени алишта кој не дозволува алишта да се залепат во внатрешноста
AntiVibration Design:  за потивко и стабилно сушење

AutoDry: нежно сушење на алиштата до саканото ниво на сувост со помош на интелегентните сензори

Индикатор за пун резервоар на кондезаторот

easyCleanfilter: за практично остранување на влакната од заштитниот филтер на кондензаторот

Потполно електронско управување на сите програми

Timer: можност за одложен старт 1-24 часа

LED осветлување внатре во сушарата

Технички информации :

Ниво на бучавост: 64 dB (A) re 1pW

Безбедност:

Нова генерација Bosch сушари со еколошки гас Propan R290

Целосна гаранција на производот од 60 месеци

http://www.bosch-promocii.mk

Можност за вградување под работна површина

Димензии : (В x Ш x Д): 84.2 x 59.8 x 59.9 см