Bosch Home Connect

Bosch Home Connect

Bosch protocni1

Паметно сушење: автоматски ја избира најдобрата програма за сушење врз основа на последниот циклус на перењето од пералната со Wi-Fi

Home Connect: домашни уреди со паметна поврзаност за Ваше полесно секојдневие

AutoClean: нова технологија која не бара филтер на вратата, ја елиминира потребата од редовното чистење на филтерот

За беспрекорно чисти и меки алишта во Вашиот дом

Повеќе инфо на:

WTX87KH0BY