ALFA TERM 20 PELET

82.900,оо ден.

81.490,оо ден.

ALFA TERM 20 PELET

Опис:

ALFA TERM 20 PELET е шпорет на пелет за централно греење од 20кW

Инфо:

Каминот за греење е направен од квалитетен лим, страниците се офарбани со црна боја -овирот може а биде црн,беж или црвен
Големо керамички стакло на вратата на ложиштето и видлив пламен кој додава повеќе топлина во собата

Безбедно и долготрајно ложиште направено од челик отпорен на топлина и котел направен специјалнјо со котелски лим
Mожност за готвење на целата површина на плочата
Р
амномерно печење во фурната

Можност за неделно  програмирање на шпоретот

Голем капацитет на резервоарот за пелет од 30кг.

Максимална потрошувачка од 4.75кг. на час

Системи за чистење за најдобри перфоманси:

Вградените безбедносни термостати го спречуваат само-палењето на шпоретот

Четка за чистење, tuburatori, ножеви за чистење на горната комора на излезните димни гасови

Напомена: За производите на пелет се пресметува 5% ддв