BBHF220

11.900,оо ден.

10.900,оо ден.

BBHF220

Опис:

BBHF220 e акумулаторска правосмукалка Bosch Readyy’y 20V

Конечно! Нема кабел, совршен асистент во брзото чистење

Bosch Lithium-Ion Technology: трајни и моќни батерии за полнење

Лесен за користење, лесен за чистење, благодарение на малата тежина

Перформанси:

2in1:Рачна правосмукалка и правосмукалка за батерии во еден апарат
Електрична четка за темелно чистењеза сите типови на подови
Две нивоа на моќност

Хигиена:

Филтер што може да се пере

Лесно ракување при отстранување и празнење на садот

Комфорт:

Совршена удобност, лесен и едноставен за користење, едноставно лесен за употреба

Easy Clean System: лесно отстранување и чистење на правосмукалката

Максимална флексибилност безжично вшмукување без никакво ограничување

Стабилна стоечка положба за лесна инсталација, складирање и флексибилно полнење на секој приклучок

Bosch Lithium-Ion Technology: трајни и моќни батерии за полнење

Време на работа само на батерии: до 40 мин.

Време на полнење на батеријата: 5 часа

Индикатор за полнење на батеријата

Тежина: 2,5 кг

Димензии(В x Ш x Д):1160 x 265 x 165 мм

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци