BFL554MB0

25.900,оо ден.

23.900,oo ден.

BFL554MB0

Опис :

BFL554MB0 e seria 6 вградлива микробранова печка
Вид на греење:
Микробрановно загревање
Максимална моќност: 900 W; 5 функции на микровалната (90 W, 180 W, 360 W, 600W, 900 W)
Волумен: 25л.
Дизајн:

LED бел дисплеј: со електронски програмер за автоматско стартување и запирање
внатрешност од нерѓосувачки челик
Чистење:
Целосно стакло на внатрешната страна од вратата
Удобност:
Управување: едноставно со помош на 2 регулатори(pop-up)
Отворање на страна : Лево
AutoPilot7 -7 aвтоматски програми за готвење со загарантирано задоволство

4 за одмрзнување и 3 програми за готвење во микробранова

Mемориска функција (1 поставка)

Стаклен ротирачки тањир од 31.5 см.

Автоматско препознавање на килажата
LED осветлување
Копче за отварање на вратата, електронско
Безбедност:
Копче за вклучување / исклучување

Целосна гаранција на производот од 24мес.