BFR634GS1

45.900,оо ден.

44.900,оо ден.

BFR634GS1

Опис :

BFR634GS1 e seria 8 вградлива микробранова печка со инвертер мотор
Вид на греење:
Микробрановно загревање
Максимална моќност: 900 W; 5 функции на микровалната (90 W, 180 W, 360 W, 600W, 900 W)
Волумен: 21л.
Дизајн:

TFT дисплеј: Добра видливост од сите перспективи
Bosch ротациона контрола на копчето
внатрешност од нерѓосувачки челик
Чистење:
Целосно стакло на внатрешната страна од вратата
Удобност:
2.8 “TFT екран во боја текст со помош на стрелките на допир
Отворање на страна : Десно
AutoPilot7 -7 aвтоматски програми за готвење со загарантирано задоволство
LED осветлување
Инфо копче
Копче за отварање на вратата
Безбедност:
Копче за вклучување / исклучување

Целосна гаранција на производот од 24мес.