BGLS4PROFM

12.990,оо ден.

11.990,oo ден.

BGLS4PROFM

Опис:

BGLS4PROFM e Bosch правосмукалка -ProFamily

Oбезбедување сигурност за младите семејства

UltraAllergy филтер: совршен за луѓе со алергии

QuattroPower систем: мотор/технологија со висока ефикасност и ниска потрошувачка на ел.енергија

Годишна потрошувачка на ел.енергија: 28 kWh

Издувна прашина: A класа

PowerProtectSystem: обезбедува долготрајни перфоманси, дури и ако вреќата за прашина е полна

XL капацитет на вреќата за прашина за многу долго чистење со правосмукалката

Перформанси:

QuattroPower систем: мотор/технологија со висока ефикасност и ниска потрошувачка на ел.енергија
PowerProtectSystem: обезбедува долготрајни перфоманси, дури и ако вреќата за прашина е полна
До 60% повеќе капацитет на вшмукување и 10 годишна гаранција на моторот * доколку ги употребувате кесите BBZ123GALL

Хигиена:

UltraAllergy филтер: совршен за луѓе со алергии

Употреба на оргиналните кесите BBZ123GALL

Издувна прашина: A класа

Комфорт:

Прилагодлив приклучок за чистење на подот

Природна четка за цврсти и подни површини

Голем број на accessories

Ергономска рачка

XL капацитет на вреќата за прашина, за многу долго чистење со правосмукалката

Телескопска цевка

Посебни додатоци: тенка четка и вшмукувачка четка за тапациран мебел

Автоматско собирање на кабелот

10 метри долгиот кабел овозможува флексибилност во работењето

Ниво на бучавост: 69 dB (A)

Димензии(В x Ш x Д):260 x 300 x 470 мм

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци