BGBS4PET1

11.900,оо ден.

10.900,оо ден.

BGBS4PET1

Опис:

BGBS4PET1 e Bosch правосмукалка -ProAnimal

За љубителите на животни: до 30% побрзо чистење ** благодарение на папучата AirTurbo Plus

QuattroPower систем: мотор/технологија со висока ефикасност и ниска потрошувачка на ел.енергија

Годишна потрошувачка на ел.енергија: 28 kWh

Издувна прашина: A класа

PowerProtectSystem: обезбедува долготрајни перфоманси, дури и ако вреќата за прашина е полна

XL капацитет на вреќата за прашина за многу долго чистење со правосмукалката

Перформанси:

Нов иновативен HiSpin моторот за ниска потрошувачка на енергија
PowerProtectSystem: обезбедува долготрајни перфоманси, дури и ако вреќата за прашина е полна
До 60% повеќе капацитет на вшмукување и 10 годишна гаранција на моторот * доколку ги употребувате кесите BBZ123GALL

Хигиена:

HEPA H 13 филтер: совршен за луѓе со алергии –Може да се измие

Употреба на оргиналните кесите BBZ123GALL

Издувна прашина: A класа

Комфорт:

Папуча AirTurbo Plus: моќна турбо четка  за ефикасно отстранување на животински влакна

Природна четка за цврсти и подни површини

Голем број на accessories

Ергономска рачка

XL капацитет на вреќата за прашина, за многу долго чистење со правосмукалката

Телескопска цевка

Посебни додатоци: тенка четка и вшмукувачка четка за тапациран мебел

Автоматско собирање на кабелот

10 метри долгиот кабел овозможува флексибилност во работењето

Ниво на бучавост: 75 dB (A)

Димензии(В x Ш x Д):260 x 300 x 470 мм

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци