BGC05A322

6.900,оо ден.

6.490, oo ден.

BGC05A322

Опис:

BGC05A322 e Bosch правосмукалка без вреќи, без додатни трошоци

HiSpinMotor: мотор со совршен проток на воздух за ниска потрошувачка на ел.енергија

Одговара на правосмукалка од 2400 вати *,со потрошувачка на струја од 700 вати *

EasyStorage: пралточно решение за намотување на цревото

Компактен дизајн: погоден за употреба благодарение на малата тежина од само 4,4 кг.

HEPAfilter: хигиенски филтер кои може да се измие

Волумен на садот за прашина: L класа

Перформанси:

Моќен, чист и брз нема кеси,без дополнителни трошоци
Погоден за сите типови на подови
HiSpinMotor: мотор со совршен проток на воздух за ниска потрошувачка на ел.енергија

Хигиена:

Високо ефикасен систем за селектрирање на прашината

HEPAfilter: хигиенски филтер кои може да се измие

Комфорт:

Компактен дизајн: погоден за употреба благодарение на малата тежина од само 4,4 кг.

Лесно отстранување и чистење на правосмукалката

Електронска контрола на моќноста со ротирачкиот регулатор

Ергономска рачка

Волумен на садот за прашина: L класа

Телескопска цевка

Посебни додатоци: четка за тапациран мебел, четка за радијатори

Автоматско собирање на кабелот

Радиус на дејство: 9 м

Ниво на бучавост: 80 dB (A)

Димензии(В x Ш x Д):314 x 268 x 381 мм

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци