BHN14090

4.590,oo ден.

3.990,oo ден.

BHN14090

Опис:

BHN14090 e акумулаторска правосмукалка Bosch Move 14.4V

Конечно! Нема кабел, совршен асистент во брзото чистење

NI-MH батерија: силна и сигурна батерија за долг животен век на апаратот

Лесен за користење, лесен за чистење, благодарение на малата тежина

Перформанси:

2in1:рачна правосмукалка и правосмукалка на батерии во еден апарат
Погоден за сите типови на подови
Две нивоа на моќност

Хигиена:

Филтер што може да се пере

Лесно ракување при отстранување и празнење на садот

Комфорт:

Совршена удобност, лесен и едноставен за користење, едноставно лесен за употреба

Easy Clean System: лесно отстранување и чистење на правосмукалката

Максимална флексибилност безжично вшмукување без никакво ограничување

Стабилна стоечка положба за лесна инсталација, складирање и флексибилно полнење на секој приклучок

Нови Ni-MH батерии: еколошки со висока моќност, менливи батерии

Време на работа само на батерии: до 12 мин.

Време на полнење на батеријата: 12-16 часа

Индикатор за полнење на батеријата

Тежина: 1,2 кг

Димензии(В x Ш x Д):138 x 265 x 368 мм

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци