BIC630NB1

43.900,оо ден.

39.900,оо ден.

BIC630NB1

Опис:
 BIC630NB1 e сериа 8 грејна фиока

Вид/начин на греење:
Долно греење (дното е од калено стакло)
Контрола на температурата во 4 нивоа: околу 30 ° C – 80 ° C (температура на површината на стакло)

5 функции:

Одмрзнување тесто,чувствителна храна, одржување на пијалоците и храната топла,  пред-греење на тањирите за нежно готвење

Удобност:
Макс. оптоварување: 25 кг.
До 64 чаши на еспресо или 12 тањири (дијаметар 26 cm)

Телескопска водилка за целосно извлекување
Дизајн:
Лесно отворање на грејната фиока со едно притискање со помош на функцијата Push-/Pull.
Грејната фиока се инсталира совршено во комбинација со 45 см компактен апарат.
Безбедност:
Ладна врата

Целосна гаранција на производот од 24мес.