BSGL3MULT3

7.900,оо ден.

6.990, oo ден.

BSGL3MULT3

Опис:

BSG6A212 e Bosch правосмукалка – со ниска потрошувачка на ел.енергија

Резултатите на чистење: одговара на правосмукалка од 2400 вати *

Нов иновативен HiSpin моторот за ниска потрошувачка на енергија

Годишна потрошувачка на ел.енергија: 28 kWh

Издувна прашина: В класа

PowerProtectSystem: обезбедува долготрајни перфоманси, дури и ако вреќата за прашина е полна

XL капацитет на вреќата за прашина од 4 литри, за многу долго чистење со правосмукалката

Перформанси:
PowerProtectSystem: обезбедува долготрајни перфоманси, дури и ако вреќата за прашина е полна
До 60% повеќе капацитет на вшмукување

Хигиена:

Употреба на оргиналните кесите BBZ123GALL

Издувна прашина: В класа

Комфорт:

Природна четка за цврсти подни површини со додаток помала четка *

Голем број на accessories

Ергономска рачка

XL капацитет на вреќата за прашина од 4 литри, за многу долго чистење со правосмукалката

Телескопска цевка

Посебни додатоци: тенка четка

Автоматско собирање на кабелот со должина од 10 метри

10 метри долгиот кабел овозможува флексибилност во работењето

Ниво на бучавост: 79 dB (A)

Димензии(В x Ш x Д):255 x 287 x 400 мм

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24 месеци