CDG634BB1

72.900,оо ден.

64.900,oo ден.

CDG634BB1

Опис:

CDG634BB1 e seria 8 компактна рерна со готвење само на пареа
Вид на работа на рерната / греење:
Рерна со 4 начини за греење:
Пареа
Регенерацијата
Печење/Динстање
Одмрзнување
Температурен опсег:
30 ° C – 100 ° C
Волумен на рерната: 38литар
Дизајн:

Bosch ротациона контрола на копчето
Внатрешната површина: од нерѓосувачки челик
Чистење:
Програм за отсранување на бигорот
Целосно стакло на внатрешната страна на рерната

Удобност:
2
.5 “TFT екран во боја, текстот работи со помош на стрелките на допир
TFT командите се комбинација на копче и допир

Ја прикажува моменталната температура во рерната
AutoPilot 20 -20 aвтоматски програми за готвење со загарантирано задоволство
Режим на работа- Sabbath , ако поради верски причини не се готви….
daughrise- специјално за стасување на тестото во рерната
Softclose – мекo затворање,/мекo отворање

Електронски тајмер за програмирање
Брзо загревање
Халогенo осветлување, можноста за исклучување на светло во рерната
Вентилатор од нерѓосувачки челик
Резервоар за вода од 1.3 л.
Телескопски шини нема рерната
Прибор кој следува со рерната:
1 x Универзалната сад за печење, 1 x решетка
1 x филтер за вода BRITA MAXTRA
Безбедност:
Ладна врата врата-температура стакло најмногу 40°C.
Безбедносна брава за деца
Копче за вклучување / исклучување

Целосна гаранција на производот од 24мес.