CSG656BS1

85.900,оо ден.

CSG656BS1

Опис:

CSG656BS1 e 2 in 1 ,A+ seria 8 compact рерна, со 12 програми на греење 4D и посебен додаток готвење на пареа
Вид на работа на рерната / греење:
Рерна со 12 начини за греење:
4D Топол воздух- топлината се распределува рамномерно на сите четири нивоа
Топол воздух еко,
Горно / долно греење
Горно / долно греење Еко, -специјална програма за класично готвење со едно тавче
Вентилаторска -инфрацрвена скара,
Голема површина на скара,
Мала површина на скара,
Пица (опција за печење пица),
Готвење со додавање на пареа: храната од надвор е крцкава,а внатре останува сочна
Подгревање на садовите пред послужување
Константно одржување на температурата,на веќе припремените јадења
Специјално Готвење на ниска темература
Долно
греење

Дополнителни методи на греење со водена пареа:
Пареа, регенерацијата, печење , одмрзнување
Температурен опсег:
30 ° C – 250 ° C
Волумен на рерната: 71 литар
Дизајн:

Bosch ротациона контрола на копчето
Внатрешната површина: емајл антрацит
Чистење:
Програм за отсранување на бигорот
Целосно стакло на внатрешната страна на рерната

EcoClean Direct-керамички микрофилтер кој ги апсорбира мастите за време на печењето и ги раствора со оксидација достапно на сите внатрешни sидови од рерната
Удобност:
3 х 2
.5 “TFT екран во боја, текстот работи со помош на стрелките на допир
TFT командите се комбинација на копче и допир

PerfectRoast– сонда за печење на големи парчиња месо
Ја прикажува моменталната температура во рерната
BoschAssist-автоматско поставување на рерната за оптимален тип на топлина,температура и време за бројни јадења
daughrise- специјално за стасување на тестото во рерната
coolStart- за замрзната храна,по брзо готвење и без прегревање
Softclose – мекo затворање,/мекo отворање
PerfectBake– сензор за совршено печење

Електронски тајмер за програмирање
Брзо загревање
Халогенo осветлување, можноста за исклучување на светло во рерната
Вентилатор за ладење
Вентилатор од нерѓосувачки челик
Режим на работа: Sabbath, ако поради верски причини не се готви…

Резервоар за вода од 1 л.

Телескопски шини не одат со рерната, тие можат да се докупат
Безбедност:
Ладна врата врата-температура стакло најмногу 40°C.
Безбедносна брава за деца
Сигнализација на преостаната топлина
Копче за вклучување / исклучување

Целосна гаранција на производот од 24мес.