CSG656RB7

129.900,оо ден.

119.900,оо ден.

CSG656RB7

CSG656RB7 e 2 in 1, seria 8 compact pерна, со 14 програми на греење 4D и посебен додаток готвење на пареа и Home Connect
Вид на работа на рерната / греење:
Рерна со 14 начини за греење:
4D Топол воздух- топлината се распределува рамномерно на сите четири нивоа
Топол воздух еко,
Горно / долно греење
Горно / долно греење Еко, -специјална програма за класично готвење со едно тавче
Вентилаторска -инфрацрвена скара,
Голема површина на скара,
Мала површина на скара,
Пица (опција за печење пица),
Готвење со додавање на пареа: храната од надвор е крцкава,а внатре останува сочна
Подгревање на садовите пред послужување
Константно одржување на температурата,на веќе припремените јадења
Специјално Готвење на ниска темература
Долно
греење
интензивна топлина
Дополнителни методи на греење со водена пареа:
Пареа, регенерацијата, печење , одмрзнување
Температурен опсег: 30 ° C – 250 ° C
Волумен на рерната: 47 литри
Дизајн:

Bosch ротациона контрола на копчето
Внатрешната површина: емајл антрацит
Чистење:
Програм за отсранување на бигорот

Целосно стакло на внатрешната страна на рерната

EcoClean Direct-керамички микрофилтер кој ги апсорбира мастите за време на печењето и ги раствора со оксидација на сите внатрешни sидови од рерната

Систем на отворање:
Држач за галантеријата
Независни телескопски водилки на извлекување x 3
Удобност:
3 х 2
.5 “TFT екран во боја, текстот работи со помош на стрелките на допир
TFT командите се комбинација на копче и допир

PerfectRoast– сонда за печење на големи парчиња месо
Ја прикажува моменталната температура во рерната
BoschAssist-автоматско поставување на рерната за оптимален тип на топлина,температура и време за бројни јадења
Режим на работа- Sabbath , ако поради верски причини не се готви….
предзагревање– за замрзната храна без прегревање
Softclose – мекo затворање,/мекo отворање
PerfectBake– сензор за совршено печење

Електронски тајмер за програмирање
Интензивно загревање на рерната за побрзо готвење
Халогенo осветлување, можноста за исклучување на светло во рерната
Вентилатор за ладење
Вентилатор од нерѓосувачки челик
Режим на работа: Sabbath, ако поради верски причини не се готви…

Телескопска водилка на едно ниво
Прибор кој следува со рерната:
1 x Универзалната сад за печење, 1 x решетка,1 х сад за пареа големина S со дупчиња, 1 х сад за пареа големина S без дупчиња и сад за пареа со дупчиња величина XL
Безбедност:
Ладна врата врата-температура стакло најмногу 40°C.
Безбедносна брава за деца
Сигнализација на преостаната топлина
Копче за вклучување / исклучување

Целосна гаранција на производот од 24мес.