CTL636EB6

118.900,оо ден.

112.900,оо ден.

CTL636EB6

Опис:

CTL636EB6 е вграден кафе апарат seria 8 за еспресо Home Connect

SensoFlow System: иновативен систем на греење гарантира идеална и константна температура на кафето за максимално уживање

Home Connect : домашни уреди со паметна поврзаност за Ваше полесно секојдневие

OneTouch DoubleCup: со еден допир на копчето можност за припрема на две шољи кафе или млеко истовремено

AromaDouble Shot: oсобено силно и помалку горчливо кафе, благодарение на двојниот процес на мелење на кафето

МyCoffee: меморирање на 8 различни напитоци по ваш вкус и име

AutoMilk Clean: автоматско чистење на млекото со пареа после секоја употреба

Вкус:

SensoFlow System: иновативен систем на греење гарантира идеална и константна температура на кафето за максимално уживање

One-touch funkcija: со само еден допир на копчето до посакуваното кафе ( Ristretto, Espresso, Espresso Macchiato, Café Crème, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Latte )

Ristretto кафе, дупло појако од Espresso кафе

AromaDouble Shot: oсобено силно и помалку горчливо кафе, благодарение на двојниот процес на мелење на кафето

Индивидуално подесување на температурата на кафето со можност на 3 нивоа, водата на 4 нивоа

BRITA Intenza filter: го намалува бигорот во водата и ги филтрира честитчките кои влијаат врз мирисот и вкусот на кафето

Комфор:

TFT екран на допир со вградени слики за лесна и брза орентација

МyCoffee: меморирање на 8 различни напитоци по ваш вкус и име

IndividualCup Volume: висинско прилагодување према чашата, со сигурност дека истата ќе се наполни до посакуваното количество

Излезите за кафе и млеко се прилагодуваат по висина, која одговара дури и на 15см. висока чаша за Latte Macchiato

OneTouch DoubleCup: со еден допир на копчето можност за припрема на две шољи кафе или млеко истовремено

Отстранлив сад за вода со волумен од 2,4лит.

Предупредување кога резервоарот за вода или кафе е празен

Флексибилно решение за млекото: сами одлучете дали ќе го користите фабричкиот сад за млеко или на пример млекото во тетрапак кутија

Карактеристики:

SilentCeram Drive: тивка, високо квалитетна керамичка мелница

CoffeeSensor Pro: мелницата автоматски се прилагодува према зрната кафе

One-Touch: сите специјалитети од кафе и млеко со само еден допир, кои се збогатени со фина млечна пена

Топло млеко со пена,топло млеко или само топла вода можат да се направат посебно

Пумпата за вода е под притисок од 19 бари

Посебен сад за остатоците од сомеленето кафе

Чистење:

Можност за отстранување на садот и негово чистење

AutoMilk Clean: потполно автоматско чистење на млекото со пареа после секоја употреба

Вбризгувачот на млеко лесно се чисти или едноставно се пере во м.за садови

SinglePortion Cleaning: отстранување на остатоците во цевките после секоја употреба

Автоматско миење на апаратот при секое негово вклучување и исклучување

Отстранлив резервоар за вода

Calc’nClean: автоматска програма за чистење и отстранување на бигорот

Индикатор за преостанатите шољи пред промената на филтерот за вода, чистење и отстранување на бигорот

Разно:

Садот за вода, млекото или зрната кафе Ви се лесно достапни но скриени зад вратата на апаратот, па кујната секогаш Ви изгледа чиста

Посебен сад за кафето со капак како би се зачувала аромата на кафето со капацитет до 500 g.

Осветлени копчиња со посебно светло каде истекува кафето

Избор за различно мелење на зрната кафе

Гаранција:

15000 шољи кафе или 24 месеци