DBB66AF50

27.900,оо ден.

26.900,оо ден.

DBB66AF50

Опис:

DBB66AF50 e seria 4, потполно вграден аспиратор од 60см.
Дизајн:
Oсветлување: 2 x 2,5W LED светилки
Јачина на светлина: 76 lux
Управување со ротационо копче
Предно стакло
Моќност:
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 460 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 620 m³ / h
Удобност:
3 степени на работа

Еден хипер мотор со голема моќност

Бучавост min./max. нормално ниво: 50/70 dB

Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
Целосна гаранција на производот од 24мес.