DDD96AM60

112.900,оо ден.

DDD96AM60

Опис:

DDD96AM60 e seria 6,B ен.класа пултен аспиратор од 90см.
Дизајн:
Oсветлување: 1 x 7W LED светилки
Јачина на светлина: 203 lux
DirectSelect: директни и едноставни slider команди
Моќност:
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 430 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 690 m³ / h
Удобност:
5 степени на работа: 3 нормални и 2 интензивени
Интензивно ниво на работа за краткорочна употреба од 6мин. при силни испарувања во кујната
Автоматско исклучување на интензивниот степен
Автоматско одложување време (10 минути)
Електронско управување

Бучавост min./max. нормално ниво: 45/59 dB
Годишна потрошувачка: 63.3kW
Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
Електронски и
ндикатор за замастеност на филтерот
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.