DE06101M

8.999,оо ден.

DE06101M

Опис:

DE06101M е електронски проточен бојлер А класа од 6kW

Регулатор на моќноста : 6 kW

Годишна потрошувачка на енергија: 470 kWh

Бучавост: 15 dB

Kaпацитет на топла вода : (380С) 3,2 л/мин.

Работи на низок притисок од само 0.25 bar

Заштеда на вода и енергија до 20% во споредба со хидрауличните бојлери

Компактниот дизајн-длабочина од само 9см

Сигурност:

Заштита IP24D,осигурач 32 А –монофазно

Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)

Напомена: капацитет на загревање е околу плус 300С од влезната вода

Производот повеќе не се произведува