DE1518527М

19.499,оо ден.

DE1518527М

Опис:

DE1518527M е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 15/18kW

Работен притисок: 0.25 бари

Регулатор на моќноста : 15 kW/18 kW

-Ова заштедува трошоци на ел.енергија,со едноставно прилагодување на прекинувачот/слајдот на контролната електроника

Годишна потрошувачка на енергија: 478 kWh

Бучавост: 15 dB

Kaпацитет на топла вода во минута: 9,9л/5,4 л/мин. (380С/600С)

Прецизен избор на температура од 30°C до 60°C на LCD екран

Заштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери

Можност за приклучување на солар

Корисниците на соларни системи на тој начин се независни од сонцето, ветерот и времето

CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација

Сигурност:

Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно

Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)

Напомена:

Догревање oд солар до 55°C

Производот повеќе не се произведува