DE18307M

13.999,оо ден.

DE18307M

Опис:

DE18307M е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 18kW

Работен притисок: 0.25 бари

Регулатор на моќноста : 18 kW

Годишна потрошувачка на енергија: 478 kWh

Бучавост: 15 dB

Kaпацитет на топла вода во минута: 9,8л/5,3 л/мин. (380С/600С)

Фиксна температура на 55 °C

Променливо подесување на температурата со помош на ладната вода

Заштеда на енергија до 20% во споредба со хидрауличните прот.бојлери

CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација

Сигурност:

Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно

Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)

Напомена:

Производот повеќе не се произведува