DE21307М

13.999,oo ден.

DE21307М

Опис:

DE21307M е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 21kW

Работен притисок: 0.25 бари

Регулатор на моќноста : 21 kW

Годишна потрошувачка на енергија: 478 kWh

Бучавост: 15 dB

Kaпацитет на топла вода во минута: 11,6л/6,2 л/мин. (380С/600С)

Фиксна температура на 55 °C

Променливо подесување на температурата со помош на ладната вода

Заштеда на енергија до 20% во споредба со хидраулични прот.бојлери

CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација

Сигурност:

Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно

Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)

Напомена:

Производот повеќе не се произведува