DFL064W50

11.900,оо ден.

10.900,oo ден.

DFL064W50

Опис:

DFL064W50 e seria 2, вграден аспиратор од 60см.
Дизајн:
Oсветлување: 2 x 20W халогени светилки
Јачина на светлина: 355 lux
Класично управување
Моќност:
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 270 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 387 m³ / h
Удобност:
3 степени на работа

Бучавост min./max. нормално ниво: 60/67 dB

Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
Целосна гаранција на производот од 24мес.