DH21100М

17.499,оо ден.

DH21100М

Опис:

DH2100M е хидрауличен проточен бојлер B класа од 21kW

Работен притисок : 0.8 бари

Регулатор на моќноста : 14 kW/21 kW

Годишна потрошувачка на енергија: 497 kWh

Бучавост: 15 dB

Kaпацитет на топла вода во минута: 11,6л/6,3 л/мин. (380С/600С)

Бакарни цевки : греачите никогаш не доагаат во допир со вода

Отпорни на корозија,ваздушни меурчиња и бигор

Комплетен сет за конекција, прилагодлив од 90-125мм.

Сигурност:

Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно

Доказ за безбедностa е загарантирана од страна на независен VDE-Prüfinstitut(институт)

Напомена:

Производот повеќе не се произведува