DIB97IM50

59.900,оо ден.

DIB97IM50

Опис:

DIB97IM50 e seria 4, островски аспиратор од 90см. -accent line
Дизајн:
Oсветлување: 4 x 1,5W LED-Modul
Јачина на светлина: 425 lux
TouchSelect: сензорско управување
Моќност:
Ефикасност на сепарација за масти: ги филтрира до 87 % од кујнскиот воздух
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 430 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 720 m³ / h
Просечна потрошувачка на енергија: 66,2 kWh / год *
Удобност:
5 степени на работа: 3 нормални и 1 интензивни

Автоматско исклучување на интензивниот степен

Дво канален вентилатор со голема моќност
Електронско управување, LED
Бучавост min./max. нормално ниво: 45/57 dB
Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
Индикатор за замастеност на филтерот
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
EcoSilenceDrive мотор- 10 годишна гаранција
Целосна гаранција на производот од 24мес.