DIB98JQ50

94.900,оо ден.

DIB98JQ50

Опис:

DIB98JQ50 e seria 6, островски аспиратор од 90см. -accent line
Дизајн:
Oсветлување: 4 x 1,5W LED-Modul
Јачина на светлина: 425 lux
DirectSelect: директни и едноставни slider команди
Моќност:
EcoSilence: инвертер мотор без четкици со 10 годишна гаранција
PerfectAir сензор: автоматска контрола на нивото на моќност за најдобри перфоманси со најмала бучавос
Ефикасност на сепарација за масти: ги филтрира до 89,2% од кујнскиот воздух
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 465 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 867 m³ / h
Просечна потрошувачка на енергија: 31,6 kWh / год *
Удобност:
5 степени на работа: 3 нормални и 2 интензивни

Автоматско исклучување на интензивниот степен

Дво канален вентилатор со голема моќност
Електронско управување, Lightline
Постепено осветлување/затемнување SoftLight
Исклучително тивка работа на моторот, бидејки работи на магнет без четкици
Бучавост min./max. нормално ниво: 41/56 dB

Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
Индикатор за замастеност на филтерот
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
EcoSilenceDrive мотор- 10 годишна гаранција
Целосна гаранција на производот од 24мес.