DWB96FM50

36.900,оо ден.

28.900,oo ден.

DWB96FM50

Опис:

DWB96FM50 e seria 4, sиден/inox аспиратор од 90см.

Дизајн:
Oсветлување: 2 x 1,5W LED светилки
Јачина на светлина: 221 lux
TouchSelect: сензорско управување
Моќност:
Проток на воздух при највисок нормален степен на работа 360 m³ / h;
Проток на воздух при највисок интензивен степен на работа 580 m³ / h
Удобност:
4 степени на работа: 3 нормални и 1 интензивен

Автоматско исклучување на интензивниот степен

Дво канален вентилатор со голема моќност
Електронско управување,LED displej

Бучавост min./max. нормално ниво: 48/60 dB

Животна средина:
Метален филтер за маснотии, погоден за чистење во м. за садови
За вградување во цевка од Ø 150 mm 120 mm применета)
Безбедност:
Целосна гаранција на производот од 24мес.