Bosch проточни бојлери

Bosch проточни бојлери

Bosch protocni1Зошто да купите проточен бојлер Bosch

Проточните бојлери трошат значително помалу струја од класичните,

бидејки кај нив не потебно цел ден да се одржува топлината на водата како кај класичните бојлери

Проточните бојлери нудат неограничено количество топла вода, за разлика од класичните бојлери

Проточните бојлери Ви овозможуваат прецизно подесување на температурата на водата од 30 до 60 степени

Проточните бојлери имаат подолг животен век од класичните (во просек 15 години)

Проточните бојлери едноставно се монтираат и одржуваат,

бидејки не е потребна монтажа со сигурносни вентили како кај класичните бојлери

Сигурност:

Целосна гаранција на Bosch проточните болјери од 24 месеци.

Повеќе инфо на:

https://vudelgo.com.mk/category/bosch/instantaneous_water_heaters-bosch/