eTronic 7000 9 kW

37.900,oo ден.

eTronic 7000 9 kW

eTronic 7000 9 kW е иновативен електричен котел на стуја – степен на ефикасност 99%

Инфо:

Топлинска моќност: 9 kW

Степен на ефикасност: 99%
Број на степени на моќност: 6
Поделба на моќностa: 6×1,5
Мин. пресек на приклучниот кабел: 5х2,5мм
Максимална температура на котелот: 80 ºC
Макс. дозволен работен притисок: 2.2 бари
Мин. дозволен работен притисок: 0,8 бари
Волумен на вода во котелот: 11 литри
Волумен на садот за експанзија: 8 литри

Ниво на опрема:

Електроника која го пресметува работното време на секој грејач

Ги вклучува оние грејачи кои имаат помалку часа работа, за совршено одржување на греачите

Ненапонска струјна заштита, има напредно решение за прекин на електричната енергија

Полесно и компатно складирање

Лесно сервисирање, пумпата е достапна од предната страна и може да се сервисира без отстранување на електричниот панел

Голем текстуален дисплеј, кои ги испишува сите важни параметри

Безбедност:

Степен на заштита IP40

Потребни осигурувачи (А) 20

Целосна гаранција на производот од 24 месеци

Димензии на внатрешната единица (В х Ш х Д): 70 x 43 x 23