GRETA

26.900,oo ден.

GRETA

Опис:
Greta е камин на цврсто гориво со јачина од 8kW
Печка од дебели лимови, заштитени со боја отпорна на високи
температури.
Приклучување на оџак – одозгора и од задната страна.
Лиената врата од ложилницата овозможува подобро затнување и
контролиран довод на воздух за согорување.
Ложилницата е изработена од дебели лимови и обложена со плочи од
вермикулит.
Големото стакло на вратата на ложилницата и видливиот пламен
дополнително внесуваат топлина во вашиот дом.
Регулаторот на примарниот воздух се наоѓа во долниот дел од печката.
Доводот на секундарниот воздух обезбедува поефикасно согорување, а
се приспособува со регулаторот на примарниот воздух.