HBF113BS1

22.900,оо ден.

19.900,оо ден.

HBF113BS1

Опис:

HBF113BS1 e А класа, seria 2 вградна рерна со 3D со 5 начини на загревање

Вид на работа на рерната / греење:

Горно/долно загревање-стандардно печење
3D циркулација на топол воздух
Благ топол воздух
Скара со ротирачки воздух-прикладно за големи парчинња месо (grill)
Скара со голема површина-прикладно за голема количина на храна

Вентилатор за ладење по потреба

Температурен опсег: 50 ° C – 275 ° C

Волумен на рерната: 66 литар

Чистење:
Целосно стаклена внатрешна страна на вратата

Систем на отворање:
Држач за галантеријата, 1 x универзална тава и 1 х решетка
Телескопски шини не одат со рерната, тие можат да се докупат
Удобност:
Електронски програмски часовник: вклучување-исклучување,аларм и време
Внатрешноста на рерната е осветлена (халогено)
Брзо загревање
Дизајн:
Црвено осветлување на панелот за управување

Внатрешност на рерната: Сив емајл
Рачка со професионален изглед
Безбедност:
Заштита на вклучување на рерната од деца

Целосна гаранција на производот од 24мес.