HBG2370S0

32.900,оо ден.

30.900,oo ден.

HBG2370S0

Опис:

HBG2370S0 e А класа, seria 6 мултифункционална 3D рерна со AutoPilot 10 и 7 начини на загревање:

Вид на работа на рерната / греење:

Горно/долно загревање-стандардно печење
3D циркулација на топол воздух
Нежен топол воздух
Долно загревање-прикладно за допекување од долната страна
Скара со ротирачки воздух-прикладно за големи парчинња месо (grill)
Скара со голема површина-прикладно за голема количина на храна
Пица (опција за печење пица)

Мала површина на скара
Вентилатор за ладење по потреба

Температурен опсег: 50 ° C – 275 ° C

Волумен на рерната: 71 литар

Чистење:
Целосно стаклена внатрешна страна на вратата

EcoClean Direct-керамички микрофилтер кој ги апсорбира мастите за време на печењето и ги раствора со оксидација
EcoClean има
задната страна од рерната
Систем на отворање:
Држач за галантеријата
Т
елескопска водилка на извлекување која може да се постави на повеќе нивоа
Удобност:

AutoPilot10 -10 aвтоматски програми за готвење со загарантирано задоволство
Електронски програмски часовник: вклучување-исклучување,аларм и време
Внатрешноста на рерната е осветлена
Автоматскo брзо загревање

Softclose – мекo затворање,/мекo отворање

Прибор кој следува со рерната:
1 x универзалната тава,1 x решетка
Дизајн:
LED осветлување на панелот за управување
Pop-up копчиња за управување
Внатрешност на рерната: Granit емајл
Рачка со професионален изглед
Безбедност:
Температура на стаклото од рерната макс. 50 ° C
Заштита на вклучување на рерната од деца

Целосна гаранција на производот од 24мес.