HBG5780W0

44.900,оо ден.

40.900,оо ден.

HBG5780W0

Опис:

HBG5780W0 e А класа, seria 6 мултифункционална 3D рерна со AutoPilot 30 и 10 начини на загревање:
Вид на работа на рерната / греење:
Горно/долно загревање-стандардно печење
3D циркулација на топол воздух
Нежен топол воздух
Долно загревање-прикладно за допекување од долната страна
Скара со ротирачки воздух-прикладно за големи парчинња месо (grill)
Скара со голема површина-прикладно за голема количина на храна
Пица (опција за печење пица)
Константно одржување на температурата на веќе припремените јадења
Специјално Готвење на ниска темература
Вентилатор за ладење по потреба
Одмрзнување
Температурен опсег: 50 ° C – 275 ° C
Волумен на рерната: 71 литар
Чистење:
Целосно стаклена внатрешна страна на вратата
Пиролитски чистење-100% чиста рерна без користење на хемикалии
Систем на отворање:
Држач за галантеријата, 1 x универзална тава и 1 х решетка
Една телескопска водилка која може да се прилагоди на повеќе нивоа
Удобност:AutoPilot 30: 30 aвтоматски програми за готвење со загарантирано задоволство
Електронски програмски часовник: вклучување-исклучување,аларм и време
Внатрешноста на рерната е осветлена
Автоматскo брзо загревањеSoftclose – мекo затворање,/мекo отворање
Дизајн:LED осветлување на панелот за управување
Pop-up копчиња за управување
Внатрешност на рерната: Granit емајл
Рачка со професионален изглед
Безбедност:
Ладна врата врата-температура стакло најмногу 30°C
Заштита на вклучување на рерната од децаЦелосна гаранција на производот од 24мес.