HBG675BS1

54.900,oo ден.

HBG675BS1

Опис:

HBG675BS1 e A+ seria 8 Рерна со 13 програми на греење 4D
Вид на работа на рерната / греење:
Рерна со 13 начини за греење:
4D Топол воздух- топлината се распределува рамномерно на сите четири нивоа
Топол воздух еко,
Горно / долно греење
Горно / долно греење Еко, -специјална програма за класично готвење со едно тавче
Вентилаторска -инфрацрвена скара,
Голема површина на скара,
Мала површина на скара,
Пица (опција за печење пица),
Подгревање на садовите пред послужување
Константно одржување на температурата,на веќе припремените јадења
Специјално Готвење на ниска темература
Долно
греење
Одмрзнување
Температурен опсег:
30 ° C – 300 ° C
Волумен на рерната: 71 литар
Дизајн:

Bosch ротациона контрола на копчето
Внатрешната површина: емајл титан
Чистење:
Целосно стаклена внатрешна страна на вратата

Пиролитски чистење-100% чиста рерна без користење на хемикалии
Удобност:
2
.5 “TFT екран во боја, текстот работи со помош на стрелките на допир
TFT командите се комбинација на копче и допир

Ја прикажува моменталната температура во рерната
AutoPilot 10 -10 aвтоматски програми за готвење со загарантирано задоволство
coolStart- за замрзната храна,по брзо готвење и без прегревање
Softclose – мекo затворање,/мекo отворање

Електронски тајмер за програмирање
Брзо загревање
Халогенo осветлување, можноста за исклучување на светло во рерната
Вентилатор за ладење
Инфо копче
Режим на работа: Sabbath, ако поради верски причини не се готви…

Систем на отворање:

Телескопски шини не одат со рерната,тие можат да се докупат
Прибор кој следува со рерната:
1 x Универзалната сад за печење, 1 x решетка и 1 плех за печење
Безбедност:
Ладна врата врата-температура стакло најмногу 30°C.
Безбедносна брава за деца
Сигнализација на преостаната топлина
Копче за вклучување / исклучување

Целосна гаранција на производот од 24мес.