HBG676EB6

98.900,оо ден.

HBG676EB6

HBG676EB6 e seria 8 Рерна, со 13 програми на греење 4D Home Connect
Вид на работа на рерната / греење:
Рерна со 13 начини за греење:
4D Топол воздух- топлината се распределува рамномерно на сите четири нивоа
Топол воздух еко,
Горно / долно греење
Горно / долно греење Еко, -специјална програма за класично готвење со едно тавче
Вентилаторска -инфрацрвена скара,
Голема површина на скара,
Мала површина на скара,
Пица (опција за печење пица),
Готвење со додавање на пареа: храната од надвор е крцкава,а внатре останува сочна
Подгревање на садовите пред послужување
Константно одржување на температурата,на веќе припремените јадења
Специјално Готвење на ниска темература
Долно
греење
интензивна топлина
Дизајн:

Bosch ротациона контрола на копчето
Внатрешната површина: емајл антрацит
Чистење:
Целосно стакло на внатрешната страна на рерната

Пиролитски чистење-100% чиста рерна без користење на хемикалииа

Систем на отворање:
Држач за галантеријата
Независни телескопски водилки на извлекување можат да се докупат
Удобност:
3 х 2
.5 “TFT екран во боја, текстот работи со помош на стрелките на допир
TFT командите се комбинација на копче и допир

PerfectRoast– сонда за печење на големи парчиња месо
Ја прикажува моменталната температура во рерната
BoschAssist-автоматско поставување на рерната за оптимален тип на топлина,температура и време за бројни јадења
Режим на работа- Sabbath , ако поради верски причини не се готви….
предзагревање– за замрзната храна без прегревање
Softclose – мекo затворање,/мекo отворање
PerfectBake– сензор за совршено печење

Електронски тајмер за програмирање
Интензивно загревање на рерната за побрзо готвење
Халогенo осветлување, можноста за исклучување на светло во рерната
Вентилатор за ладење
Вентилатор од нерѓосувачки челик

Прибор кој следува со рерната:
1 x Универзалната сад за печење, 1 x решетка и 1 плех за печење
Безбедност:
Ладна врата врата-температура стакло најмногу 40°C.
Безбедносна брава за деца
Сигнализација на преостаната топлина
Копче за вклучување / исклучување

Целосна гаранција на производот од 24мес.